Over Ons

Offerte

Geheel vrijblijvend

Geen geld verliezen door energie te besparen!

Nederland gaat een strenger klimaatbeleid voeren zodat de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs gehaald kunnen worden. Hiervoor moet de uitstoot van broeikas gassen fors omlaag: en daarom is het de bedoeling dat er tot duizend woningen per dag moeten worden geïsoleerd.


Door isoleren wordt niet alleen het klimaat beter maar uw woning wordt ook comfortabeler (geen last meer van tocht en koude voeten) én de energie rekening gaat omlaag.

Wij zorgen voor het beste aanbod voor het isoleren van uw woning!

Hoe dan?

Wij regelen een gratis adviseur die bij u thuis komt

 • De adviseur verricht een gedegen onderzoek aan uw woning. 
 • Uw wensen worden serieus genomen
 • Wij geven informatie over subsidie mogelijkheden

 • Wij vinden het belangrijk om een uitgebreid onderzoek te verrichten want dan weten we welke isolatie methoden het beste is voor uw huis. Maar wij vinden uw wensen ook belangrijk evenals het budget dat u beschikbaar heeft.


  Wij werken met vakkundig personeel dat regelmatig wordt bijgeschoold zodat het op de hoogte blijft van de laatste isolatie techniek en materialen. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen en geven 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden en gebruikte isolatie materialen.

  De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement  Knauf Supafil is een zeer duurzaam materiaal en wij gebruiken het!

  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat isolatie aanbrengt in spouwmuren, vloeren, bodem, dak en verdiepingsvloeren en in het bezit van het KOMO procescertificaat voor het isoleren van spouwmuren met minerale glaswol van Knauf.


  Op isoleren van spouwmuren met Knauf Supafil ontvangt u 10 jaar garantie. Deze garantie geldt voor zowel de inblaas wol als voor de verwerking van Supafil in de spouwmuur.


  Voordelen van isoleren met Knauf Supafil

  • zeer snel te verwerken daardoor lage investering
  • vanaf dag 1 besparing op gas
  • geen vocht doorslag
  • brandveilig
  • geluid dempend

  Wilt u weten of uw woning geschikt is voor isolatie met Knauf Supafil, neem dan contact met ons op en wij sturen een adviseur bij u langs voor een vrijblijvend advies.  Gratis offerte!