Knauf Supafil

Offerte

Geheel vrijblijvend

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor spouwmuur isolatie met Knauf Supafil?

Als u contact met ons opneemt voor een vrijblijvende offerte, dan sturen wij eerst een adviseur voor een gratis isolatie advies. De adviseur verricht een geheel kosteloos en vrijblijvend endoscopisch spouwonderzoek. Hiermee bepaald hij de diepte van de spouw en bekijkt of er misschien al isolatie materiaal is aangebracht in de spouw.


Hij kijkt ook naar de steensoort en de kwaliteit van het voegwerk. Dit om te bepalen of er scheuren in de muur aanwezig zijn of dat de voegen niet poreus zijn. Eventuele gebreken moeten wel eerst worden verholpen.


Onze adviseur bespreekt met u de mogelijkheden van isolatie en de isolatie materialen die gebruikt kunnen worden. Ook vraagt hij naar uw wensen en natuurlijk is het budget dat u beschikbaar heeft ook van belang.


Met al deze gegevens wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht. Deze offerte is dan geheel op maat gemaakt naar uw wensen en aangepast op uw woning.


Wat is Knauf Supafil?

Knauf Supafil is een inblaas glaswol gemaakt van duurzaam materiaal (autoruiten en flessen), super isolerend en onbrandbaar. Het heeft een zeer hoge isolatie waarde. Knauf Supafil isolatie is toepasbaar tussen houten vloeren, daken, zolders en spouw muren. Knauf Supafil wordt als spouwmuur isolatie het meest gebruikt in Nederland.

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementHoe gaat spouwmuur isolatie met Knauf Supafil in zijn werk?

Werkwijze Spouwmuurisolatie

Er wordt eerst een vrijblijvend endoscopisch onderzoek aan de spouwmuur verricht om vast te stellen of spouwmuur isolatie mogelijk is bij uw woning. Als u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte dan komt er een installateur die kleine gaten boort op de kruisingen van voegen in uw buitengevel.


Daar door wordt Knauf Supafil in de spouwmuur geblazen. We beginnen onderaan en gaan dan in lagen van beneden naar boven. Als de spouwmuur volledig is gevuld worden de gaten dicht gevoegd met de juiste kleur voegmortel. Als er volgens de expert onvoldoende ventilatie aanwezig is worden er ventilatie roosters geplaatst. Knauf Supafil is geeft niet alleen een snel resultaat maar is ook zeer snel aangebracht, doorgaans zijn we al binnen 1 dag klaar.Gratis offerte!