Spouwmuurisolatie

Offerte

Geheel vrijblijvend

Wat is Knauf Supafil?


De Knauf Supafil is een substantie die eruit ziet als witte vezels. Deze vezels blazen wij in de spouwmuur met een speciale machine. Doordat de substantie van vezels goed aan elkaar haakt blijft het zeer goed op zijn plaats zitten en zakt na verloop van tijd niet in. Er circuleert geen koude lucht meer door de spouw en toch blijven uw muren van binnen naar buiten toe 'ademen'.


Knauf Supafil is tevens een waterafstotende en brandveilige inblaas wol én omdat het voor het grootste deel (80 %) bestaat uit gerecycled materiaal (autoruiten, wijnflessen) is het ook een duurzaam isolatie materiaal. Knauf Supafil bevat geen chemicaliën en is voor 100% recyclebaar.


De voordelen van isoleren met Knauf Supafil zijn;

  • Geen vocht meer in huis
  • Brandveilig
  • Snel aangebracht daardoor lage investering, met hoog rendement
  • Geluid dempend


Verandert het aanzicht van de gevel bij isoleren met Knauf Supafil?


Het aanzicht van de gevel van uw woning verandert nauwelijks door isoleren met Knauf Supafil. Het isoleren met Knauf Supafil gebeurt vanaf de buitenkant, onze medewerkers hoeven niet bij u binnen te zijn. Er worden door één van onze installateurs kleine gaatjes in het voegwerk geboord. Daarna wordt de Knauf Supafil inblaas wol in de spouwmuur geblazen. Als er te weinig ventilatie aanwezig is, wordt uw woning wel voorzien van ventilatie roosters. Dit is dan ook het enige dat er aan de gevel verandert. Als de spouwmuur vol is, worden de gaatjes dicht gemaakt en netjes afgewerkt.

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementU krijgt géén spijt van isoleren met knauf supafil!

Omdat het aanbrengen van Knauf Supafil weinig tijd in beslag neemt zijn de kosten relatief laag. Op dit moment is Knauf Supafil de spouwmuur isolatie die het meest wordt toegepast in Nederland. Het comfort van isoleren met Knauf Supafil zal u zeker verrassen!


Is isoleren met Knauf Supafil ook mogelijk voor uw woning?

Wilt u weten of isoleren met Knauf Supafil bij uw woning mogelijk is? Neem dan contact met ons op en wij sturen vrijblijvend een adviseur bij u langs die via endoscopisch onderzoek kan vaststellen of de spouw van uw woning geschikt is voor Knauf Supafil.


Gratis offerte!